Compagnie Cnops

Cnops Consult

Compagnie Cnops

Vi lærer bedst når alle sanser er I brug. Derfor er æstetiske læreprocesser en effektiv læringsform. I Compagnie Cnops gør vi brug af mange forskellige metoder inden for det musiske og dramamæssige felt. Vi sammensætter altid et program og vælger en metode med fokus på høj grad af deltagerinvoldvering. Derved sikres et højt fagligt og pædagogisk udbytte.

Pædagogiske udviklingsprocesser

 

Forandringsprocesser med høj grad af medejerskab er nogle af de nøgleord, der kendertegner de opgaver vi løser. Alle vores projekter sker i tæt dialog med alle parter. Vi arbejder med en realitisk og meningsfuld procesplan, der sikrer en høj succesrate.

Innovative metoder og værktøjer

 

Vi har igennem årenen udviklet en række værtøjer - analoge såvel som digitale, der hjælper med blandt andet monitorering, dokumentation og facilitering.

Ved at reducere komplekse processer til overskuelige metoder med kort implementerings hoisont garanteres en høj forandringskurve.

Foredrag og undervisning

 

Med 25 års erfaring inden for alle nivauer og former af formidling og undervisning skræddersyr vi indholdet til brugernes behov og ønsker. Vi er førende inden for en række felter inden for æstetiske læreprocesser. Ii 2005 vandt vi prisen for verdens bedste undervisningkoncept.

Copyright © All Rights Reserved - Cnops Consult