Sosu Silkeborg 19. maj

Cnops Consult

Compagnie Cnops på SOSU Silkeborg

 

Tirsdag den 19. maj havde Compnie Cnops arrangeret en temadag omkring vejlederroller. Konceptet var centreret omkring forumteatermetoden. Det faglige afsæt var ved Karen A. Paske fra VIAUC, der har lavet en pH. D. omkring vejledningsmetoder og vejleder roller. Hent KARENS SLIDES her.

 

Undervejs i processen mødte deltagerne tre skuespil - de kan ses nedenfor - hvor både eleven og vejlederen blev udfordret på rigtig mange planer.

 

Gennem faglig debat, kollektiv diskussion og ikke mindst afprøvning i praksis, arbejdede deltagerne sig hen imod en mere konstruktiv vejledningssituation end det ses nedenfor. HENT SLIDES

 

Rigtig mange tak til alle deltagere, for jeres indspark, spørgsmål og ideer, der var med til at gøre dagen lærerig for os alle.

 

På gensyn til næste temadag - der også arrangeres af Compagnie Cnops. Denne gang vil vi dykke ned i konkrete metoder, som vejlederen kan gøre brug af. Du kan læse mere om dagen samt tilmelde dig på dette link.

Download vejledningskompasset

Har du en spændende case?

 

Compagnie Cnops arbejder altid ud fra realistiske cases, da dette er tro mod den pædagogiske metode Forum Teater.

 

Til temadagen den 22-9. kl. 12:30 søger vi cases, der kan bruges til opspil, diskussion, og ikke mindst afprøvning af metoder.

Har du oplevet en vejledningsepisode du gerne vil blive klogere på må du meget gerne skrive til:

 

vejledning@cnops.dk

 

Herefter vil vi kontakte dig, og se hvordan din oplevelse kan bruges på temadagen. Casene og vores dialog skal leve op til loven omkring tavshedspligt.

 

Få et uforpligtende tilbud

 

Lad os være med til at gøre dit næste arrangement til en lærerig oplevelse der sætter spor. Kontakt os med det samme på: sales@cnops.dk

Grønt opspil

 

.

Gult opspil

 

 

Rødt opspil

 

 

Copyright © All Rights Reserved - Cnops Consult